SzolgáltatásainkTel: +36-1-239-3971 | Email: porto@porto.hu
 
 
     
 

1. Postai szolgáltatások, postai ügyintézés, postázás:

Teljes körű postai ügyintézést biztosítunk szerződő partnereink számára.

Postafiók biztosítása, postai küldemények kiszállítása ( címre és postafiókra érkező is) feladandó küldemények elszállítása, érték és ajánlott küldemények regisztrálása - postakönyvvezetés-, bérmentesítése, szigorúan aznapi feladása, a részletes postaköltség kétheti vagy havi elszámolásával.

Biztosítunk  postai nyomtatványokat ( csomagszállító, tértivevény, feladóvevény.... stb.).

Beérkezett céges postautalványokat ingyenes bankszámlára továbbítjuk, készpénzes felvétel esetén az összeg 1 %-a  a kezelési díj, a cégünknél dolgozó magánszemélyek postautalványait is természetesen feladjuk, szintén 1 %-ért.

Kész csomagok feladása 200 Ft/ db.

Átalánydíjas szerződést kötünk partnereinkkel a napi postai ki és elszállításra. Díja belterületen a posta mennyiségétől függően 15-30 ezer Ft /hó. A napi posta előkészítése ( súly megállapítás, válogatás, bérmentesítés, postakönyvvezetés) mennyiségtől és a regisztrálandó levelek darabszámától függ, melyet az Önökkel való egyeztetés során alakítunk ki. Az ajánlott küldemények regisztrálását a legkorszerűbb postai programmal végezzük.

Természetesen nem kell minden postai szolgáltatást igénybe venni ( lehet csak ki és elszállítás...stb.), fizetés tárgyhó végén, átutalással.

Cégünk Budapesten és Pest megyében működik.

Ha további információra lenne szüksége szolgáltatásainkról, kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Vállalunk egyedi feladásokat is, ennek díja 3.000 Ft kiszállás+postaköltség, amit az első alkalommal készpénzben kérünk kiegyenlíteni.

A rendszeres megkeresések miatt jelezzük, hogy futárszolgálatot és szórólapterítést, továbbá cseréptörést nem vállalunk. (ez utóbbit humornak szántuk, ha nem tetszett jelezzék az ügyvezetőnek, aki azt hiszi, hogy ez nagyon vicces volt.)


2. Nyereményakciók lebonyolítása:

Reklámügynökségeknek és önálló nyereményakciókat lebonyolító cégeknek vállaljuk külön postafiók biztosításával, a beérkező levelek (pl: vonalkódok) értékelését, beküldökről adatbázis készítését, a sorsolás teljes lebonyolítását, díjak, ajándékok csomagolását és postázását.


3. Direct mail:

Nyomtatványok, prospektusok, reklámanyagok borítékolása, megszemélyesítés adatbázis biztosítása, postázás.


A hírközlés első lépései

A hírközlés, információk, csomagok átadása szinte egyidős az emberiséggel. Nem csak mai rohanó világunkban fontos a naprakészség, a modern eszközök megjelenése előtt is különböző módszerekkel igyekeztek az emberek áthidalni a fizikai távolságokat. Az elektronikus eszközök sem nyújtanak minden esetben megoldást, a postai szolgáltatások régi hagyományokra tekintenek vissza és máig szükség van rá.

Az ősemberek a veszély jelzésére a tűz fényét, füstjeleket, jellegzetes hangüzeneteket alkalmaztak. Az ókorban már hatékony hírközlési szolgálatokat fejlesztettek ki. A legrégebbi postaszolgálatokat nagyjából Kr.e. 4000 körül alapították Kínában, majd valamivel később Egyiptomban és Asszíriában is feltűntek.

A perzsák Kr.e. 500 évvel tornyokból kiabálva cseréltek információt. Később az híreket, üzeneteket levélre írták, a gyalogos futárokat a lovasok váltották fel. Az egyiptomiak, perzsák, kínaiak apróbb levelek továbbítására galambokat használtak. Az első postaszervezet a Habsburg uralkodóházhoz kapcsolható.

A XIX. századtól a kezdett rohamosan fejlődni a posta. Először a gőzhajót alkalmazták postai szállításra, majd a vasutat, később gépkocsikat is bevetettek, majd 1870-től jött a légiposta ötlete.

Számos megoldás létezett, amelyet folyamat tökéletesítettek az évszázadok alatt. Mi is arra törekszünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek, a legkedvezőbb áron.

A hírközlés első lépései

Postai ügyintézés gyorsan és egyszerűen!

Szeretné cége postai ügyintézését egyszerűbbé tenni? Elege van, abból, hogy minden esetben egyenként utána kell járnia mindennek?

A Portó Kft. cégek postai ügyintézésével, nyereményakciók lebonyolításával és direct mailekkel foglalkozó vállalkozás. A postai küldemények továbbítása roppant fontos feladat egy cég működésében. Rengeteg esetben ezen múlnak a megrendelések, és partnerségek, hiszen sok fejtörést tud okozni egy rossz helyre, vagy nem időben kézbesített levél, csomag.

Mit is nevezünk postai küldeménynek?

E fogalom alá tartozik minden olyan tárgy, melyet postai úton, előre meghatározott szabályzat szerint közvetítenek. Több típusa is létezik, így a levél, a pénzküldemény, a pénzközvetítés, az áru- és csomagküldemény. Ezek a típusok díjazásukban eltérhetnek, sőt sok esetben expressz szolgáltatási formájuk is igénybe vehető.

Válassza a gyors és egyszerű postai ügyintézést! Rendelje meg teljes körű szolgáltatásunkat, így garantáltan nem kell többé küldeményei miatt aggódnia!

Postai ügyintézés gyorsan és egyszerűen!

Cégek telephelyei közötti belső posta szállítása

Napjainkban a különböző tevékenységeket ellátó cégek és cégcsoportok, vállalkozások, irodaházak, postaszolgáltatási igényei speciálisabb és nyomon követhetőbb megoldásokat kívánnak, mint a hagyományos rendszer. A cégünk összetett szolgáltatást kínál Budapesten és Pest megyében a belső rendszerben történő postai küldemények kezelésére, amely kitűnő lehetőséget jelent ügyfeleink számára.

Szolgáltatásaink között szerepel a kimenő postai küldemények előkészítése, beleértve például a borítékolást és csomagolást, és az ezekhez szükséges regisztrálást és adatbázis vezetést is ellátjuk, akár levélküldeményről, akár DM (Direct Mail) küldeményről van szó. Tevékenységi körünk részeként a küldemények cégen belüli postázása, igény szerint az érkező küldemények számára postafiók biztosítása is megoldható.

Ha az Ön vállalkozásának is profi és hibátlan postai szolgáltatásra van szüksége, melynek során bízhat a pontos kézbesítésben, a küldemények sértetlen célba jutásában és a precíz és nyomon követhető adatkezelésben, akkor válassza a Portó Budapest Kft. postai szolgáltatásait! További információért és személyre szabott, részletes árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Cégek telephelyei közötti belső posta szállítása

Miért érdemes ajánlottan feladni a levelet?

Sokszor, ha nem egy ismerősünket lepjük meg egy kedves levéllel, nem árt, ha igazolni tudjuk küldeményünk elküldésének tényét. Ez különösen akkor szükséges lépés, ha hivatalos iratot, számlát vagy egyéb, ehhez hasonló küldeményt kívánunk kézbesíttetni.

Az ajánlott levél előnye, azon túlmenően, hogy igazolni tudjuk a feladást, az, hogy visszakövethető. Emellett külön jó tulajdonság, hogy nem csupán belföldre, hanem a külföldre szánt küldemények is visszakövethetőek.

Szolgáltatásaink körébe beletartozik az ajánlott küldemény kézbesítése is, emellett az ajánló szelvényt mi biztosítjuk Önnek. Így lesz még kényelmesebb és rugalmasabb a postázás az Ön számára. Ha nincs ideje a postán sorban állni, akkor cégünk szolgáltatása a megoldás!

Ha megbízható postai szolgáltatót keres, válaszon minket!

Miért érdemes ajánlottan feladni a levelet?

Irodaházak postai ügyintézése

Számos kellemetlen tapasztalata van már a postai szolgáltatásokkal kapcsolatban? Elkallódtak, nem érkeztek meg időben küldeményei, leveleit rendszeresen elkeverik, csomagjait sérülten kapja kézhez? Mi most egy olyan szolgáltatást kínálunk Önnek, melynek igénybevételével nem kell többé nap, mint nap szembesülnie az ehhez hasonló kellemetlenségekkel.

Kérje cégünk postai ügyintézésre szakosodott szolgáltatását kifejezetten irodaházak számára! Velünk garantáltan kézhez kapja minden nap a küldeményeit, nem kell a postásra várnia. Legyen Önnek is gördülékeny a postai küldemények kézhezvétele!

Csapatunk tudja milyen fontos egy irodaház életében a szigorú időbeosztás és bizony egy elkeveredett csomag felboríthatja a kötött napi menetrendet. Ha velünk dolgozik, mi garantáljuk, hogy a postai ügyintézés észrevehetetlenül olvad majd bele az iroda mindennapi rutinjába!

Kérje postai szolgáltatásunkat kifejezetten irodaházak részére, hogy cége munkatársai az igazán fontos dolgokra koncentrálhassanak!

Irodaházak postai ügyintézése

A postai küldemények biztonságos csomagolása

Cégünk postai küldemények, csomagok kézbesítésével foglalkozik, valamint teljes körű postai szolgáltatásokkal igyekszünk megkönnyíteni ügyfeleink mindennapjait. Mi elvégezzük a munka szakmai részét, azonban a csomagok, küldemények megfelelő védelméről Önnek kell gondoskodnia. Ahhoz, hogy a becsomagolt küldemény sértetlenül megérkezzen a címzetthez, érdemes megfogadnia néhány tanácsot.

Ha törékeny tárgyat csomagol, keressen hozzá olyan dobozt, amely sértetlen és a fala megfelelő merevségű. A tárgyat csavarja újságpapírba, lehetőleg több réteget használjon, ha biztosra akar menni, valamilyen kitöltő anyagot is ajánlott tenni a dobozba. Ez lehet például hungarocell, faforgács vagy további újságpapír. Végül erős ragasztó szalaggal rögzítse a doboz széleit. A kisebb és kevésbé sérülékeny tárgyak esetében elegendő a bélelt boríték is vagy egy kisebb, de merev falú doboz.

Ha a fentiek szerint jár el, küldeménye biztonságban fog utazni a céljáig! A többit bízza ránk és hívjon minket, ha nívós postai szolgáltatásokat keres!

A postai küldemények biztonságos csomagolása

Adatbázis készítés és célcsoport elérés

A különböző céges reklámkampányok, promóciók és nyeremény akciók több szempontból kedvező események a vállalatok működése során, azonban a sikeresen lebonyolítható kampányok összetett és precíz munkafolyamatokból állnak, melyek kivitelezéséhez gyakran nem rendelkeznek megfelelő kapacitással a kezdeményezők.

A nyereményjátékok és reklámkampányok lebonyolításához szükséges adminisztrációs és adatbázis építéssel kapcsolatos feladatok ellátására kiváló komplex megoldást nyújt egy külső hozzáértő megbízása, amely más szempontokból is igen előnyös lehetőség.

Az adatbázis készítés előnyei:

A külső szakértő megbízásával precíz és jól rendszerezett adatbázis hozható létre, valamint az idők során óriási partner és ügyféllista valósítható meg, melynek köszönhetően a későbbi sikeres működéshez szükséges célcsoportok kiszűrése, elérése és bevonása rövid idő alatt hatékonyan kivitelezhető.

Válasszon Ön is profi segítséget céges akciói lebonyolításához és a szükséges ügyféladatbázis kiépítéshez, illetve a későbbiekben használható rendszer megvalósításához, valamint egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban bővebb információkért tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Adatbázis készítés és célcsoport elérés

Személyre szabott postai szolgáltatások

Cégünk teljes körű postai ügyintézést lát el, mely ügyfeleink kényelmét és megelégedettségét hivatott szolgálni, személyre szabott feltételekkel és megoldásokkal. A mindennapok rohanásában, a napi feladatok ellátása közben nehéz időt szakítani a postai ügyek lebonyolítására, teljes körű elintézésére.

Szolgáltatásaink igénybevételével sok időt és energiát takaríthat meg, hiszen mi intézzük:

  • Postai küldemények kiszállítását

  • Napi posta ki- és elszállítását

  • Postai küldemények szétküldését

  • Postai nyomtatványok biztosítását

  • Bankpostai ügyintézést

  • Mindenféle postával kapcsolatos ügyintézést

  • Feladandó küldemények regisztrálását

Budapesten és Pest megyében egyaránt vállalunk szállítást. A több éves szakmai tapasztalatot maguk mögött tudó munkatársaink készségesen állnak ügyfeleink rendelkezésére a telefonos és e-mailes elérhetőségeken. Cégünk hatékonyságát több, mint kétszáz partnerünk elégedettsége is bizonyítja!

Kérjen árajánlatot a honlapunkon található nyomtatvány kitöltésével és személyre szabott postai szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Személyre szabott postai szolgáltatások

Hogy biztosan célba érjen!

Néhány alapszabály betartásával és praktika elsajátításával, korszerű postai szolgáltatások igénybevételével bátran küldhetünk partnereinknek, ügyfeleinknek bármilyen méretű, súlyú és formájú csomagot anélkül, hogy sérüléstől kellene tartanunk.

Először is, lássuk a csomagoló anyagokat. Speciális küldeményekhez válasszon külön erre a célra gyártott termékeket, mint amilyen a bélelt papír tasak, habfóliás tasak, zárt végű cső alakú dobozok. Ezekből értelemszerűen a szerint válaszunk, hogy a csomag tartalma mit igényel.

Figyeljünk a megfelelő méretre, hiszen a túlságosan kitömött doboz, zacskó kiszakadhat, de ha túl nagy a méret, akkor összenyomódhat, nem védve ezzel a becsomagolt tárgyat. Folyadék esetében szivárgásmentes tartályt és ezen felül még hermetikusan zárható zacskót is érdemes felhasználni a balesetek elkerülésére.

A szemcsés anyagokat műanyag tasakba, majd merev hullámkarton dobozba tegyük, az éles tárgyakat pedig gondosan csavarjuk vastag kartonba és szilárdan rögzítsük.

Ha ezeket a tanácsokat szem előtt tartja, bármilyen küldemény biztonságosan, épségben jut el ügyfeleihez, partnereihez. Kérje postai szolgáltatásainkat, és a többit bízza ránk!

Hogy biztosan célba érjen!

Csomagolás kisokos: Mi mire való?

Bár egyszerű tevékenységnek tűnik, jól csomagolni nem mindenki tud. Érdemes megtanulnunk, mit, hogyan és mivel csomagoljunk be, hiszen a postai szolgáltatások igénybevétele nem marad ki senkinek az életéből, így ezzel csak saját magunknak spórolunk időt, pénzt és bosszúságot.

Szállítás közben a csomagunk nem fog megsérülni, és a benne lévő küldemény is eléri célját, méghozzá épségben. Csupán néhány egyszerű dolgot kell megjegyeznünk.

  • A ragasztószalagról mindenki tudja, hogy mire való, azt azonban már kevesebben, hogy milyet ajánlott választani a nagyobb hatékonyság érdekében. A cellux és a gyenge minőségű irodai ragasztószalagok helyett mindig rostszálakkal megerősített papíralapú ragasztószalagot használjunk.

  • Csomagolópapírt használhatunk térkitöltésre vagy akkor, ha a portól szeretnénk megóvni a tárgyat. Csomagolás után minden esetben tegyük küldeményünket dobozba is.

  • A fólia nem csak a portól, de egyéb szennyeződéstől is véd például nedvességtől. A fóliát raklapra való rögzítéskor ajánlott használni, segítségével stabil és védett marad a csomag.

Csomagoljon egyszerűen és gyorsan, cége postai ügyintézését pedig bízza ránk! Kérdéseivel keressen fel minket bizalommal!

Csomagolás kisokos: Mi mire való?

Hogy időben megérkezzen!

Minden vállalkozásnál előfordulhat az a szituáció, hogy szoros határidőn belül kell egy levelet vagy csomagot eljuttatni egyik pontból a másikba. Teljes körű postai szolgáltatásaink között természetesen a sürgős esetek minden esetben prioritást élveznek.

Ha nagyon sürgős egy küldemény határidőre való beérkezése, akkor több lehetőség van a mielőbbi kézbesítésre. Feladhatja egy úgynevezett elsőbbségi díjjal a küldeményt, amely esetben egy kék megkülönböztető matrica jelzi a posta küldeményen a plusz szolgáltatást. Ezek a levelek majdnem minden esetben kézbesítésre kerülnek még másnap.

Ennél drágább kategória a gyorspostai szolgáltatás (EMS), ami elérhető belföldi és külföldi címekre egyaránt. Ezek a küldemények már 100 %-osan megérkeznek a megadott határidőn belül. A szolgáltatás ára függ a súlytól és a távolságtól, valamint garanciát is tartalmaz.

Cégünk természetesen minden ilyen jellegű adminisztrációt elvégez a sürgősen kézbesítendő levelek kapcsán. Keressen fel minket, ha vállalkozásának bármilyen jellegű postai szolgáltatásra lenne szüksége!

postai szolgáltatás

Megkönnyítjük a vállalatok életét!

Hosszú idő óta foglalkozunk postai szolgáltatásokkal, amelyeket kis cégeknek, és vállalatoknak is egyaránt kínálunk. Legyen szó családi vállalkozásról, vagy egy hatalmas épületben, több szinten mozgó vállalatról, netán egy multinacionális nagyvállalat különböző részlegeiről – postai szolgáltatásaink mindenki számára megkönnyítik a mindennapokat.

Cégünk Budapesten, és Pest megye egész területén a rendelkezésére áll, és minden postával kapcsolatos ügyintézést profi módon elvégez. Küldemények kiszállítása, elszállítása, részlegek közötti belső postázás, postafiók ürítés számunkra nem probléma, postai szolgáltatásainkat színvonalasan és megbízhatóan végezzük, megkönnyítve, és hatékonyabbá téve ezzel vállalata életét.

A postai szolgáltatások széles körű, sokféle adminisztratív munkát igénylő feladatok, amelyek értékes időt vesznek el az alkalmazottaktól. Ha ránk, profikra bízza postai ügyeit, hibák nélkül, pontosan, és gyorsan fog mindig minden a helyére kerülni. Nincs késés, nincs elkallódott levél, vagy csomag. Nem felejtünk el semmit, hiszen mi Önökért vagyunk! Postai szolgáltatások tőlünk Önöknek!

postai szolgáltatások

Ne maradjon le!

Az üzleti életben nincs helye a késlekedésnek, vagy a félmegoldásoknak. Ahhoz, hogy az ügyfelek maximálisan elégedettek legyenek és minden szolgáltatást magas minőségben lehessen megvalósítani, mindennek olajozottan kell működnie. Igaz ez a postai küldemények kézbesítésére is, hiszen nagyon sok múlhat egy késve érkezett csomagon, levélen.

A modern elektronikus levelezés korában még mindig van olyan postai küldemény, melynek kézbesítése a posta változó, és kiszámíthatatlan színvonalára van bízva. Kerülje el ezt a rizikófaktort, és biztosítsa irodája számára a legnívósabb szolgáltatást.

Bízza meg a mi cégünket a postai küldemények állandó szállításával, és mi garantáljuk, hogy velünk nem marad le semmi fontosról. Munkatársaink minden nap pontosan, gyorsan és nagy odafigyeléssel szállítják a küldeményeket a megadott címre, nemcsak a határidőkre ügyelve, de a küldemények sérülésmentes kiszállítására is.

Keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén és kérje személyre szabott árajánlatunkat, hogy postai küldeményei időben célt érjenek!

postai küldemények kézbesítése

Exkluzív szolgáltatás Önnek is!

Szeretné, ha mindig naprakész lenne az irodája, jó viszonyt ápolna partnereivel, nem maradna le semmilyen megrendelésről, könnyedén szerezne új ügyfeleket, a mindennapos ügyintézés pedig gördülékenyen folyna?

Ezeknek a kritériumoknak együttesen megfelelni nem is olyan könnyű, hiszen sok tényező együttállása szükséges ahhoz, hogy valóban mindegyik nap, mint nap teljesülhessen. Mi segítünk Önnek abban, hogy az egyik ilyen tényezőre ne legyen gondja, ez pedig nem más, mint a postai küldemények kézbesítése.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe minőségi postai szolgáltatásunkat ahhoz, hogy vállalkozása és szolgáltatásai igazán sikeresek legyenek! A pontos kézbesítésnek mindig kulcsszerepe van, azonban a leterhelt postai dolgozók sokszor nem képesek azt a színvonalat hozni, amit elvárnák.

Bízzon meg minket a mindennapos kézbesítéssel, és többet nem lesznek ilyen problémái! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos részletekről tájékozódjon megadott elérhetőségeinken!

postai szolgáltatások

 
 
Készítette: Dimensions Kft.

Posta.lap.hu | Posta-Wikipédia | Csomagolas.lap.hu | Fuvar.lap.hu